Leírás
Részletek
95% HALBÓL készült párolt menü 5% garnélarákkal, új-zélandi zöldkagylóporral és spirulinával gazdagítva.
Kizárólag etikus gazdálkodásból származó friss húst, bio zöldséget és gyümölcsöt dolgozunk fel, amelyeket kontrollált, alacsony hőmérsékleten párolunk készre az értékes tápanyagok és az ízek megőrzéséért.
Teljes értékű menü felnőtt macskáknak.
TUDTAD-E?
- A cicád ragadozó emésztőrendszere legkönnyebben a húst tudja hasznosítani. Ezért készülnek a Farkaskonyha párolt menüi is >95% húsból, a méltán népszerű BARF (biológiailag megfelelő nyers étrend) irányelvei szerint
- A fehérje megfelelő mennyiségén túl kiemelten fontos a bevitt fehérje minősége is - ezért készíttetjük a menüinket biológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó húsból, vagy halakból, vadhúsokból
- A hidegen sajtolt olaj, amivel nyakon öntjük, az egészséges Omega 3 zsíravakat biztosítja
- 1 menü = 1 fehérje: ideális allergiás macskáknak, eliminációs diétához is
- 100% természet garancia: nincsenek fölösleges töltelékanyagok, sem tartósítószerek, ízfokozók - csak az kerül bele, amire szükség van egy teljes értékű menüben
Adagolás
AJÁNLOTT NAPI ADAG:
< 3 kg ~ 100-200 g
3-5 kg ~ 200-300 g
5 kg + ~ 300 g +TÁROLÁS:
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó.
Felbontás után hűtőszekrényben tárold.
Mi van benne?
ÖSSZETEVŐK:
90% hal, 5% garnélarák, 1,5% bio kókuszpehely, 1% új-zélandi zöldkagylópor, 0,45% sörélesztő, 0,5% bio spirulina, 0,05% bio Ascophyllum nodosum (barna alga), 1,5% ásványi anyagok és sörélesztő
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:
nyersfehérje 12,86%, nyersolajok és zsírok 10,21%, nyershamu 2,10%, nyersrost 0,35%, nedvességtartalom: 72,84%, kcal: 145,69 kcal/100g