Barion Pixel

Weboldalunk Cookie-kat (Sütiket) használ!

Mint minden webáruház, a Pö-Ba Gazda Shop is sütiket használ az alapvető működéshez. ( Tartalmak, hirdetések személyre szabásához, forgalom elemzéséhez.) A böngészés folytatásával Ön hozzájárul ezek használatához és elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Kategóriák / Termékek
PERFECT HOME KÜRTÖSKALÁCS SÜTŐ SZETT 5DB 10469
2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PERFECT HOME KÜRTÖSKALÁCS SÜTŐ SZETT 5DB 10469

2.850 Ft (2.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

PERFECT HOME FA,FÉM KÜRTÖSKALÁCS SÜTŐ SZETT 5db-OS 10469

Várható szállítás: 2024. december 10.
Szerezhető hűségpontok: 58

Leírás

Süssön kürtöskalácsot!

Anyaga: fa, fém
Mérete: Kürtőskalácskészítő 34 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 16 cm hosszú és 3 cm átmérőjű; a tálca 17,5*17,5*3,3 cm
Súlya: 795 g / szett
Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el. Ne áztassa!

Süssön kürtöskalácsot!
Hozzávalók: 500 g liszt, 50 g cukor, 1 tojássárgája, 20 g élesztő, 50 g olvasztott vaj, tej, pici só.
Az elkészítés módja: Kevés langyos tejben felfuttajuk az élesztőt, majd hozzá adjuk a cukrot, tojássárgát és a lisztet a csipet sóval és az olvasztott vajjal. Puha tésztát készítünk belőle, amit duplájára kelesztünk.
Ezután vékonyra nyújtjuk és ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A sütőfát megoljazzuk kicsit, majd rácsavarjuk a tésztát, úgy hogy az illesztéseknél kicsit fedje egymást.
A kis fém tálkába olajat öntünk, és felmelegítjük a tűzhelyen. A rudakat a forró olajba helyezzük és a tűzhelyen pirosra sütjük a tésztát. A sütőfáról lehúzva a kalácsot még melegen diós / fahéjas cukorba vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Egyszerre két kürtös fér a tálcába, amíg azok sülnek, a másik két rúdra készítsük elő a következő adagot.


Jó étvágyat kívánunk!

Vélemények

4.67
3 értékelés
(2)
(1)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
2023. 12. 02. -
Tökéletes, azt kaptam amit rendeltem, recepttel
2023. 10. 02. -
ár-érték arányban teljesen jó
2023. 06. 16. -