Leírás
-kiegészíti a háziállat napi étrendjét
-tápanyagokban gazdag természetes összetevők
-nincs hozzáadott tartósítószer
-magas vitamin- és ásványi anyag-tartalom a test megfelelő működéséhez
-csökkenti a vérnyomást és a rossz koleszterint
-támogatja az emésztőrendszert
-a lombik keménysége elősegíti az előmetszők rendszeres kopását
Szárítási folyamaton ment keresztül, legfeljebb 65o hőmérsékleten, amely lehetővé teszi, hogy több vitamint és ásványi anyagot tartson fenn.
A Vitapol Smakers kiváló snack, amely kiegészíti a rágcsálók és nyulak napi étrendjét.
Tápanyagokban gazdag természetes összetevőket tartalmaz.
A Vitapol csutkáját értékes zöldségek, főleg paszternák, póréhagyma és kukorica alapján készítik.
A paszternák az illóolajok, növényi zsírok, flavonoid glikozidok, rost, magnézium, C és B vitamin értékes forrása.
A magas káliumszint kitágítja az ereket és csökkenti a vérnyomást.
Sőt, elég sok rostot tartalmaz, amely szabályozza a bélműködést, póréhagyma meglehetősen alábecsült zöldség, bár nagyon értékes.
Tartalmaz C-, A-, E-, B1-, B2-, B6- és PP-vitamint, valamint számos ásványi anyagot.
Olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek csökkentik a rossz koleszterin szintjét, ugyanakkor emelik a jó koleszterin szintjét.
Segít továbbá a maradék toxinok eltávolításában a testből.
A kukorica , mint a póréhagyma, jó vitaminforrás. Segít vérszegénységgel, támogatja az emésztőrendszert és megvédi a húgyúti rendszert a gyulladásoktól.
A tompa megfelelő keménysége támogatja az egész életük során növekvő metszőollók rendszeres kopását.
A Vitakersol Smakers 65o-ot meg nem haladó szárítási folyamaton ment keresztül, amely lehetővé teszi, hogy több vitamint és ásványi anyagot tartson fenn.
csomagolás:
90 g / 2 db
Hozzávalók:
búza (31,5%), búzaliszt, szárított sárgarépa (6,5%), szárított pastina (5,4%), héjas zab, kukorica (5%), szárított cékla (2,3%), burgonya szárított, szárított póréhagyma (1,4%), petrezselyem (1%), élesztő
Extrák:
szenzoros: festékek
Az analitikai alkotóelemek tartalma:
nyersfehérje (Kjeldahl módszerrel megjelölve) min. 8,3%
nyersolajok és zsírok min. 0,01%
nyersrost max. 5,41%
nyers hamu max. 2,93%
páratartalom max. 12%