Leírás
-tökéletesen kiegészíti az állatok napi étrendjét
-narancs hozzáadásával
-80% kézzel készített
-egyedülálló szárítási eljárásnak vetik alá a piacon 65 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten néhány órán keresztül
A magas hőmérséklet hiánya lehetővé teszi több olyan vitamin és ásványi anyag megőrzését, amelyek más szárítási módszerek, például sütés esetén bomlanak le.
A tojók tökéletesen kiegészítik a papagájok étrendjét flavonoidokkal, C-vitaminnal, karotinnal és pektinnel, a narancs jelenlétének köszönhetően.
A flavonoidok gyulladásgátló, antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek.
Termék részletek:
Cikkszám : zvp-2208
Súly : 90 g
Adagolás : Tálalás naponta
Összetevők :
sárga köles, héjas zab, páfrány vetőmag, búzaliszt, narancshéj, kókuszdió, élesztő.
Extrák: festékek.
Az analitikai alkotóelemek tartalma:
nyersfehérje% (perc) : 13,8
nyersolajok és zsírok% (perc) : 4,1
nyersrost% (legfeljebb) : 9.1
nyershamu% (max.) : 5,8
páratartalom% (max.) : 12