Leírás
a tökéletes változat a háziállat napi étrendjében
-tápanyagban gazdag összetevők tartalma
-nincs hozzáadott tartósítószer vagy festék
-magas C-vitamin-tartalom, különös tekintettel a tengerimalacokra
-az Aronia támogatja a keringési és emésztőrendszert
-támogatja az agy megfelelő működését
-magas antioxidáns tartalom, amelyek eltávolítják a szabad gyököket a testből
-a lombik megfelelő keménysége támogatja az előmetszők rendszeres kopását
Szárítási folyamaton ment keresztül, legfeljebb 65o hőmérsékleten, amely lehetővé teszi, hogy több vitamint és ásványi anyagot tartson fenn.
A Vitapol Smakers ideális étrend-kiegészítő rágcsálók és nyulak napi étrendjét kiegészíti.
Ez egy tökéletes időbeli eltérítés és értékes étkezés.
Csak természetes tápanyagban gazdag összetevőket tartalmaz.
A lombik összetétele olyan értékes gyümölcsökön alapul, mint például a málna, a ribizli és a csipkebogyó.
A bogyós gyümölcsöt nagyon alábecsülik, annak ellenére, hogy a világ legegészségesebb bogyója.
C-, E-, P- és B-vitaminokat tartalmaz, valamint gazdag rézben, kalciumban, káliumban, vasban és jódban.
Támogatja a keringési és emésztőrendszert. Rák elleni hatást fejti ki, tisztítja és támogatja az agy megfelelő működését. csípő, mint a málna, a C-vitamin gazdag forrása.
A, B1, B2, E, K, és a folsavat is tartalmaz.
Erősíti, gyulladásgátló és eltávolítja a szabad gyököket.
A ribizli valódi antioxidáns kincstár, amely hatékonyan távolítja el a szabad gyököket a testből.
Megakadályozzák a rákos sejtek növekedését és támogatják az immunrendszert.
A magas C-vitamin-tartalom különösen ajánlott tengerimalacokra, mivel ezek az állatok nem képesek szintetizálni azt.
A lombik megfelelő keménysége támogatja az előmetszők rendszeres kopását.
A Vitakersol Smakers 65 ° -ot meg nem haladó hőmérsékleten szárítási folyamaton ment keresztül, amely lehetővé teszi több vitamin és ásványi anyag megőrzését.
Csomagolás:
90 g / 2 db
Hozzávalók:
búza (37%), búzaliszt, héjas zab (11%), csipkebogyó (5%), szárított eperfa, szárított fekete boróka (4%), szárított berkenye (4%), szárított bodza (4%), szárított fekete ribiszke, szárított piros ribiszke
Az analitikai alkotóelemek tartalma:
nyersfehérje (Kjeldahl módszerrel megjelölve) min. 7,7%
nyersolajok és zsírok min. 0,85%
nyersrost max. 10,06%
nyers hamu max. 2,67%